Back to top

Presentació i debat sobre el llibre «Custodiar la Terra. La voluntat d'un canvi»

Eduard Furró presenta aquest dimecres, dia 19, el seu llibre «Custodiar la Terra. La voluntat d'un canvi», que ha escrit amb Maria del Mar Furró. Un llibre ple de coneixement, experiència i passió, cercant la reflexió col·lectiva per a trobar nous camins que ens garanteixin un futur sostenible, harmoniós amb el planeta.

El llibre d'Eduard i Maria del Mar Furró analitza els impactes reals sobre la societat i el medi ambient dels comportaments humans, i com podem trobar noves vies per a continuar progressant de manera sostenible, vista la situació actual preocupant. No podem viure d’esquena a la natura sense ser conscients de la seva importància per a satisfer les nostres necessitats vitals. S'analitzen i aporten dades dels impactes actuals de les accions humanes al medi natural i s'apunten idees de futur com a solució de les actuals problemàtiques. L'ocupació del territori, el creixement demogràfic, l'urbanisme, l'accés a l'aigua, l'energia, la mobilitat, els residus, el turisme, el consumisme, la contaminació, l'agricultura, i encara altres, són les qüestions tractades amb dades objectives del seus impactes i amb propostes de futur per a aconseguir una societat en harmonia amb el planeta, o simplement viable.

Eduard Furró és enginyer, llargament compromès amb l'ecologisme, autor de nombrosos estudis i informes adreçats a fer compatibles les activitats humanes amb la conservació dels valors naturals i els ecosistemes. És membre de la junta del GOB Menorca, de la Xarxa de Custòdia del Territori de Catalunya i coordinador del Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible, entre altres. Maria del Mar Furró és diplomada en turisme i màster en turisme sostenible, responsable del departament de Turisme Sostenible i Responsable de Tarannà Viatges. És autora de treballs sobre l'impacte social i mediambiental del turisme, i participa en diversos seminaris i mitjans de comunicació sobre la transició a un turisme cada cop més responsable i, per tant, sostenible.

La presentació del llibre a càrrec d'Eduard Furró serà aquest dimecres 19 d'abril a les 20 h al Molí del Rei (Camí des Castell, 53, de Maó). És un acte públic on tothom hi està convidat. A la presentació de l'autor seguirà un col·loqui entre els assistents sobre la sostenibilitat possible de Menorca.

Comentaris

Per a tors els q estimem i

Per a tors els q estimem i respectem la natura, es un tresor tenir a persones q ens mostren el camí com n'Eduard. Enhorabona per la feina a tots dos.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.