Back to top

Presentació de l'experiència "Horts de Temps"

Horts de temps

El proper dimarts, 21 d'octubre, es donarà a conèixer la iniciativa “Horts de Temps” que es va iniciar a Menorca a finals del mes d'abril. L'acte tindrà lloc a les 20h, a l'edifici de Sa Granja (Ctra. Maó - es Grau, km 0,5), a Maó.

Els “Horts de Temps” es van posar en marxa amb l'objectiu de donar resposta a la demanda de terreny per a cultivar un hort i, a la vegada, ajudar a les finques amb acord de custòdia, les quals desenvolupen una gestió agrària responsable amb els valors naturals de l'illa.

A la presentació es pretén donar a conèixer l'experiència que s'està duent a terme a Algendaret Nou, on dos voluntaris gaudeixen d'un tros de terra per a fer hort d'autoabastiment. Donat el bon resultat que està tenint, creim que és molt interessant poder explicar aquesta iniciativa, per si podem animar a més finques o més voluntaris, a participar dels horts del temps.

Aquest acte s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.