Back to top

Posau cartells de la Volta a la Menorca Que Estimam

Us demanam que imprimiu aquest cartell adjunt i el poseu en algun lloc visible. La Volta per la Menorca que estimam ja té els seus actes programats.

El divendres 29 començarà la caminada per etapes, que farà voltar un Manifest per tota l'illa on es demana al Consell Insular una ordenació territorial transparent, participativa i no agressiva amb els espais naturals.

Dividit en 25 etapes, el Camí de Cavalls serà l'itinerari principal per on aniran passant les persones participants. Les associacions i grups organitzats van apadrinant un tram cadascun, i vetlaran pel guiatge de l'itinerari i per la seguretat de cada etapa.

S'han programat també dues Abraçades a Menorca, el dia 30 a Son Saura del nord, i el dia 7 a Macarella. Així mateix, les arribades a Ciutadella i Maó seran participades i acompanyades de xaranga.

En cada acte es llegirà el manifest que dona sentit a aquesta Volta, que s'entregarà al President del Consell Insular el matí de dia 8.

No us perdeu aquests actes i distribuïu el cartell per allà on pugueu.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.