Back to top

Posa la melodia d'Així No al teu mòbil

La cançó Aixi No, cantada per Cris Juanico, esta mostrant una gran acceptació entre la gent. A més de persones que demanen la partitura i els acords (s'està preparant), també ha sorgit la petició per poder-la usar com a melodia dels telèfons mòbils.

Per aquest motiu, aquí teniu dos arxius d'àudio per posar al vostre mòbil, en format mp3 i en format m4r

És molta la gent que creu que cal buscar un desenvolupament per a Menorca que no passi per la pèrdua dels seus valors naturals i paisatgístics. Promocionar aquesta cançó és una manera més de col·laborar en la seva conservació. Escampa la idea.

Comentaris

així no

Una vegada més he de dir: quina sort tenim els menorquins den Cris i del Gob. Del Gob i den Cris. Moltes gràcies per la iniciativa del video i per la idea de poder-la escampar amb el mobil.

Descarregar i posar com a to de trucada

Hola, Per descarregar el fitxer, si el teu mòbil no t'ho permet directament quan cliques l'enllaç del fitxer mp3, pots emprar alguna app com ara http://www.elandroidelibre.com/2012/11/descarga-cualquier-cosa-comodamente-desde-tu-android-con-easy-downloader.html  Un cop descarregat al mòbil, a Configuració-Paràmetres de la trucada-To de trucada selecciones el fitxer mp3 que has guardat, i ja està. La solució alternativa que sol funcionar molt bé és demanar-li a l'amic o amiga 'manetes' que ho faci en un moment ;-)

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.