Back to top

Planters per l'hort ecològic as Viver del GOB

Arriba la primavera i ja podem començar a plantar l'hort per l'estiu. As Viver del GOB trobaràs una àmplia gamma de planters de varietats locals d'horta, produïdes ecològicament. Oferim varietats tradicionals de Menorca, per a obtenir collites amb el gust i la qualitat d'abans.

Les varietats locals permeten gestionar l'hort d'una manera respectuosa amb el medi ambient, amb la fertilitat de la terra i estan més ben adaptades al clima. Ara ja podeu trobar diferents castes de tomàtics, carabassons, lletugues, endívia, espinacs, bledes, ...

Les plantes aromàtiques són un complement interessant a l'hort, que afavoreixen els pol·linitzadors, i ajuden a combatre plagues. As Viver hi tenim també una gran varietat d'aquestes plantes: tem, espígols, moraduix, sajolida, sàlvia, orenga, herba-sana, julivert, herba lluïsa, ruda..

Es Viver obre els divendres i dissabtes de 10 a 13:30 hores. Som a la carretera de l'aeroport just al costat de Mestral. Si voleu més informació, podeu telefonar al 650 350 172 o al  971 350 762.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.