Back to top

Planters ecològics i d’aquí

As Viver Plantes de Menorca del GOB ja podeu trobar els planters ecològics d'hivern de varietats locals d'horta. Avui comença el sant Miquel a Nadal, segons com es divideix l’any al camp de Menorca. En aquesta època es planta l’hort d’hivern.

Les varietats ecològiques locals tenen l’avantatge de poder-se gestionar sense químics, estan adaptades a l’illa i donen collites de molta qualitat. Ara és temps de plantar lletugues, endívies, bledes, espinacs, cols, colflor, bròquil, raves, remolatxa...

A Es Viver del GOB també trobareu llavors de l’Associació de Varietats Locals, per si voleu fer-vos els planters vosaltres mateixos. I també plantes aromàtiques i acompanyants dels cultius, per augmentar la biodiversitat de l’hort, controlar plagues, millorar la terra i atraure pol·linitzadors.

Es Viver obre de dilluns a dissabte de 10 a 13:30. El trobareu a la carretera de l'aeroport just a l’entrada del camí a la Deixalleria.

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.