Back to top

Planters d'horta as Viver del GOB

Planters d'albergínia

Ja és temps de plantar l'hort. Les varietats locals i ecològiques ens permeten gestionar l'hort d'una manera més sostenible i obtenir productes de gran qualitat. Al Viver del GOB n'hi podeu trobar.


Les varietats locals estan més adaptades al clima, tenen menys exigències d'aigua, suporten millor les malalties i són d'una alta qualitat gastronòmica. En aquest moment ja tenim lletugues, albergínies, tomàtics, maduixeres i plantes associades.La línia de productes d'horta que ofereix Es Viver es completa amb arbres de fruita de Menorca produïts per Arbres d'Algendar, terra per planters i adobs orgànics. i productes ecològics per tractaments. Es Viver segueix també en la seva línia de produir planta silvestre de Menorca per a jardineria autòctona, i altres aplicacions, com la depuració d'aigües residuals.


Es Viver és a la carretera de l'aeroport, just devora Mestral, i està obert al públic els divendres i dissabtes dematí, de 10 a 13:30 h. Si voleu més informació, podeu telefonar al 650 350 172 o al  971 350 762.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.