Back to top

Participau a la caminada per relleus de la carretera general

El dissabte dia 11 i el diumenge dia 12, es farà la caminada per relleus per la carretera general, per demanar un projecte més racional de millora de la via, que no inclogui les grans rotondes soterrades ni els enormes impactes paisatgístics que fins ara s'han anunciat.

Es fa la caminada en dos dies, a fi de facilitar la participació de la gent i evitar acabar molt tard. Per norma general, es faran els relleus en passar pels pobles. Només hi ha dues excepcions. Per una banda, el tram de Ciutadella a Ferreries que, en ser molt llarg, s'ha previst un punt per aturar o començar, que és el castell de dalt sa Costa Nova. I en segon lloc, en el tram d'Alaior a Maó, s'ha incorporat un altre punt d'intercanvi al Poliesportiu de Maó, a fi que s'hi pugui afegir la gent que vulgui fer el darrer tram que arribarà a la Plaça Biosfera.

Mireu els horaris i llocs de trobada previstos:

Dissabte 11

  • Sortida de Ciutadella, de la Plaça del Born, a les 10 hores
  • Castell (dalt sa Costa Nova) a les 12:15 h
  • Ferreries, Plaça de l'Oar, 15:30 h
  • Es Mercadal, Plaça Pere Camps, 17:45 h

Diumenge 12

  • Alaior, Plaça Constitució, a les 9 hores
  • Maó, Poliesportiu, a les 11:15 h
  • Maó, Plaça Biosfera, a les 12 h

Aquelles persones que, pels motius que siguin, no puguin caminar, poden esperar els caminants a la Plaça Biosfera, el diumenge dia 12, a les 12 hores.

És important recordar que els caminants han de dur armilla reflectant, per motius de seguretat. Com que és impossible saber la gent que voldrà partir de cada lloc, cada participant s'ha d'organitzar la tornada, a partir d'amistats, familiars o consultant els horaris del transport públic.

Necessitam persones que es vulguin fer responsables de dirigir cada tram. Bàsicament es tracta d'organitzar la sortida a l'hora prevista i posar una persona davant i una darrera, dotades amb telèfon mòbil, per si algú necessita qualque assistència. La gent que vulgui ajudar en aquest sentit, pot enviar un correu a territori@gobmenorca.com o telefonar al 971 35 07 62.

També cal gent que vulgui repartir cartells. En aquests moments, hi manquen algunes mans per repartir-ne per Ciutadella i per Alaior. Si no teniu impressora a color -el cartell és adjunt a aquesta notícia- contacteu amb el GOB.

Recordau també que estem enviant missatges al President del Consell Insular perquè es rectifiqui el projecte de la carretera general. Hores d'ara s'han enviat ja unes 1200 peticions. Per firmar ho podeu fer aquí.

Passeu la veu i ajudeu a que aquesta iniciativa sigui un èxit. Encara hi som a temps per aconseguir la rectificació i que la carretera tengui millores racionals que no malmetin l'illa. El paisatge de Menorca està en joc.

Comentaris

Projecte carretera general

Una barbaritat sense precedents. Protegim Menorca perquè un poble sense la seva terra, ès un poble sense futur. Menorca ha de ser protegida, no destruïda.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.