Back to top

Oferta Educativa del curs 2020-2021

Ja ha començat un nou curs i des del GOB Menorca us oferim un grapat d’activitats d’Educació Ambiental amb l’objectiu d’atracar la natura i compartir-la amb tots els escolars de Menorca. Excursions, jocs, contacontes, tallers i xerrades sobre el nostre entorn, tot el que ens pot donar i de quina manera podem ajudar-lo.

Des de fa anys, el GOB Menorca presenta cada curs una oferta educativa renovada amb l’objectiu de vincular l’etapa educativa amb la descoberta de la natura. Des del Servei d’Educació Ambiental pensam que és fonamental promoure el coneixement del medi ambient per treballar temes de salut, ecologisme i compromís amb l'entorn. El present i el futur estan posant en relleu la necessitat de fer feina en aquests valors... i tota feina de canvi comença per l’educació.

Descobrir la fauna silvestre, endinsar-se pels boscos de Menorca, trescar pel Camí de Cavalls, debatre sobre l’ús de l’aigua potable, conèixer la nostra agricultura... són qüestions importants que, com a associació ecologista, ens agradaria promoure i compartir amb els centres educatius de l’illa.

A l’Oferta Educativa del GOB hi trobareu activitats pensades per als més petits, fins als adults. Les activitats també són diverses, des d’excursions a xerrades, passant per jocs a l’escola o visites a espais d'interès. És per aquest motiu que, seguint les mesures sanitàries d’enguany, cada activitat tindrà un tipus d’adaptació diferent, oferint opcions en línia i promovent les sortides a l’aire lliure.

Aquest projecte educatiu rep el suport de diferents patrocinadors, que fan possible i faciliten l’accés a aquests tallers fent-los gratuïts per als centres. L’Ajuntament de Maó, l’Ajuntament d’Alaior, el Grup d’Acció Local de Pesca, la Fundació Mava i el Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca són els patrocinadors d’enguany.

Més avall trobareu per descarregar el llibret de l’Oferta Educativa en format PDF. El formulari per a fer peticions d'activitats el trobareu clicant aquí.

Per a qualsevol qüestió relacionada us podeu posar en contacte amb l’oficina del GOB al telèfon 971350762 o bé al correu electrònic educamb@gobmenorca.com

Us esperam amb les botes posades i a punt per descobrir i compartir més coses de la natura de Menorca. Totes les deixades són perdudes!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.