Back to top

Oferta Educativa 20-21

OFERTA EDUCATIVA - CURS 2020/2021

L’Educació Ambiental tampoc no s’ha aturar, i per açò aquest curs tornam amb l’Oferta Educativa del Servei d’Educació Ambiental del GOB Menorca!

El coneixement i la posada en valor de la natura esdevé aquest curs més important que mai. Sortim i valorem la salut i el benestar que ens ofereix l’entorn.

En aquesta plana trobareu la informació de les activitats que us oferim. Com sempre, intentam arribar a diferents nivells i treballar els temes que més ens importen. També hem intentat adaptar les activitats a les normatives sanitàries.

En aquest apartat trobareu diferents jocs, tallers, excursions i xerrades pensades per conscienciar la nostra societat de cara a un futur més sa, sostenible i responsable amb el medi ambient.

Recordau que moltes activitats escolars són gratuïtes pel fet de comptar amb alguns patrocinadors. Més avall trobareu les instruccions per a les inscripcions, així com algunes consideracions relacionades amb el context sanitari d’enguany.

Us animam idò a conèixer la natura de Menorca. Totes les deixades són perdudes!

Podeu fer les vostres peticions aquí


CONTACONTES I JOCS

Els contacontes poden ser a l’interior amb altaveus i projector, o bé a l’exterior. Van acompanyats d’una cançó i una dansa adaptada al nivell.


D’EXCURSIÓ PER LA NATURA

Per gaudir de la salut d’un espai natural. Hem de dur aigua, berenar, calçat adequat i gorra


ANAM DE VISITA

Per estirar les cames i conèixer més coses sobre el nostre entorn


XERRADES

Presencialment o també, per raons de seguretat sanitària, es poden dur a terme en línia per Zoom

CONDICIONS PRÀCTIQUES

Inscripcions: Durant tot el curs clicant aquest enllaç.

Autobús: l'encomana i coordinació amb l'empresa de transports per a les sortides sempre va a càrrec del centre, exceptuant les activitats de Visitam un lloc i Coneguem la platja, protegim la mar que tenen el bus gratuït fins a esgotar places.

Uns dies abans de fer l'activitat rebreu un recordatori amb informació pràctica sobre l'activitat. Uns dies després de fer l’activitat rebreu un full d'avaluació per tal de millorar en tot moment els nostres serveis.

Els preus de les activitats de l'oferta educativa per al curs 2020-2021 poden estar patrocinats per diferents organismes. Consultau el quadre de patrocinadors i confirmau-ho amb el SEA del GOB Menorca.

Per a qualsevol altra petició podeu posar-vos en contacte:

Gràcies per la vostra confiança!

 

Pots descarregar aquí baix el PDF de l'Oferta Educativa 2020-21

AdjuntMida
PDF icon oferta_educativa_20-21.pdf1.47 MB