Back to top

Oferta Educativa 22 - 23

OFERTA EDUCATIVA - CURS 2023/2024

Des del GOB creiem profundament que la transformació radical resideix en l’Educació. Perseguim un canvi substancial i a llarg termini.

És obvi que no ens podem permetre deixar d’accionar intervencions per pal·liar els impactes nocius actuals dels sistemes de producció i l’acció humana a partir de l’ordenació territorial, la conservació i preservació del medi marí, la custòdia del territori i la protecció de les espècies.

Però cal generar acompanyaments educatius de forma transversal per crear consciència crítica, reflexió, responsabilitat, respecte i coneixement envers el medi ambient.

Vertebrem aquest objectiu des de l’àrea d’Educació Ambiental, centrada en la intervenció educativa ecosocial per a la sostenibilitat, s’acciona transversalment des de totes les àrees de treball de l’organització però es concreta en les 14 activitats de l’Oferta Educativa.

Des de l'àrea d'Educació Ambiental del GOB us presentem l'oferta educativa per aquest curs 2023-24.

A la guia adjunta  trobareu la informació de les activitats que oferim classificades en les etapes educatives a les quals van dirigides: Educació Infantil, Primària, ESO o Batxillerat, Cicles Formatiu i Escola d'adults/es.

Les propostes pedagògiques són ben diverses, excursions per la natura, descobertes de l'entorn i l'ecosistema de platja, macro jocs de taula, conta contes, xerrades i taller plantejades amb l'objectiu de conscienciar de cara a tenir un futur més sa,  respectuós i responsable amb el medi ambient.

Recordeu que moltes activitats escolars no tenen cost pel fet de comptar amb patrocinis.

Podeu fer les vostres peticions aquí.

Us animam idò a conèixer conjuntament la natura de Menorca. Totes les deixades són perdudes!