Back to top

Oferta de feina Aliança Menorca Sense Plàstic

L’Aliança Menorca Sense Plàstic, de la qual el GOB en forma part, obre un període perquè la gent interessada a optar a un lloc de feina relacionat amb la reducció i eliminació de residus plàstics a Menorca pugui presentar la seva candidatura.

Cada dia, arriben a les costes de Menorca centenars de plàstics, provinents de molts llocs diferents, alguns empesos per vents i corrents durant quilòmetres i altres provinents de la nostra pròpia illa. Tot això afecta de manera negativa a la vida i riquesa dels organismes marins a més de perjudicar les persones i animals que gaudim d'aquest territori.

A causa de l'elevada problemàtica que això implica per al nostre medi ambient, les entitats que ja estan treballant per a la reducció de plàstics i la conservació marina de Menorca han decidit unir-se en una Aliança MENORCA SENSE PLÀSTIC per a unir a la societat contra aquest problema.

Des d'aquesta Aliança es pretén unificar els esforços de cadascuna de les entitats involucrades i treballar en un front comú per a tractar d'ajudar la societat menorquina a reduir el consum de plàstics d'un sol ús i reduir la presència d'aquests en el nostre entorn natural.

Totes aquelles persones interessades en el lloc de feina, hauran d’enviar el seu currículum personal així com una carta de presentació explicant per què els interessa el lloc de treball i que les fa idònies per a exercir les funcions abans del 03 de març a la següent adreça de correu electrònic plasticfreemenorca@gmail.com.

Adjunt trobareu la descripció i condicions del lloc de feina.

 

Comentaris

Referent a condicions

Me semble inposible que es pugui realitza amb condicions tot el que es demane, amb un contracte de mitja jornada , un any, i tres mesus de prova? Flipau smb colors, ja meu tirat per enrere, mes coherencia i peus a terre

menorca

jo estaria empagueit de presentar aquesta oferta, més propia d'una gran cadena internacional explotadora, que d'una entitat "ecologista", "Verda", moderna. 850 bruts, en que queda, 700 euros nets?? tenint que posar cotxe per anar d'aquí per allà, gastar metzina, i es requereix amés persona universitaria amb grau?? que vos heu cregut?? aço es explotació!!!!

gestió

gestió, informes, reunions, coordinació, per 700 euros un universitari?? que vos heu pensat!!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.