Back to top

Nova Oferta Educativa del Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca

Anem a conèixer l'àvia alzina a Rafalet.
Aprenem la diferència entre animals autòctons i exòtics, a l'Hospital d'Animals.
Ens ho passem bé ballant la cançó de na Mordala i coneixent els animals que viuen a la mar.
Miram les adaptacions de les plantes de Menorca al Parc Rubió i Tudurí.
Descobrim les plantes del camí de cavalls entre Punta Prima i Alcaufar.

A pocs dies de que les aules dels centres educatius de Menorca es tornin a omplir, el Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca (SEA), presenta un any més, la seva oferta educativa per aquest nou curs 2018/2019.

L'oferta educativa del SEA va destinada des dels infants d'escoleta fins a l'educació per adults i conté un ampli ventall d'activitats i formats. Dotze activitats que van des dels conta-contes musicats infantils dels animalons de Menorca; com na Mordala o en Taques, passant per les excursions de Rafalet o Punta Prima per a conèixer la natura de primera mà, els tallers sobre aigua i energia, la visita a l'Hospital d'Animals, el coneixement de les plantes autòctones al Parc Rubió i Tudurí, la visita als llocs on es fa agricultura sostenible, etc.

Aquesta oferta pretén ajudar al professorat a complementar la seva tasca educativa i a sensibilitzar a l'alumnat entorn a la importància que té el medi i recursos naturals per a la prosperitat de la nostra societat i dels altres organismes que comparteixen aquest planeta amb nosaltres.

Aquí podeu trobar el llibret informatiu amb totes les activitats, patrocinadors i condicions pràctiques per tal de demanar-les.

Moltes de les activitats de l'oferta educativa són gratuïtes pels centres escolars, ja que el SEA compta amb el suport de diferents organismes i entitats. Des del GOB volem agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaior, de l'Ajuntament de Maó, de la direcció general d'educació ambiental del Govern Balear, de la Fundació Marilles, de la Fundació MAVA i de la Fundació per a la preservació de Menorca, per ajudar a fer arribar l'educació ambiental al màxim d'alumnes possible.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.