Back to top

Nova Oferta Educativa 2013/2014

Infants jugant amb sa posidònia en una activitat ambiental a Binimel·là

A punt de començar el curs escolar, el Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca estrena oferta educativa.

Tots els docents ja podeu consultar aquí els tallers i activitats escolars programats per aquest nou curs 2013-2014.

A les ja habituals activitats que venim fent durant tots aquests anys, enguany hi hem afegit dos tallers nous. Pels més petits, els infants d'escoleta de dos anys, hem preparat un contacontes musical sobre na Mordala, la nostra amiga de la mar de la que ben segur n'aprendrem moltes coses.

Per secundària i adults, oferim també una activitat sobre les plantes endèmiques de Menorca, descobrint la riquesa vegetal que la nostra illa alberga en quant a aquestes espècies úniques al món.

També, un any més, tornem a apostar per la formació al professorat per tal de sumar esforços a l'hora de traspassar les fronteres de l'aula en el camp de l'educació ambiental.

Podeu consultar la nostra cartellera de cursos a aquest enllaç. Pel primer trimestre del present curs hem reeditat la “Formació ambiental per a guies turístics del Camí de Cavalls” i també realitzarem un curs sobre “Hort Escolar” conjuntament amb el CEP de Menorca. Tots els cursos tindran convalidació per a hores de formació permanent al professorat.

Molt bona entrada de curs!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.