Back to top

Nova edició del curs de Camí de Cavalls

Un curs per aprendre a mirar Menorca

Repetim el curs de formació ambiental sobre el Camí de Cavalls. No es van poder atendre totes les persones que es van voler inscriure en l'edició passada, pel què el tornarem a impartir entre el 12 i el 15 de novembre.

Aquesta serà la quarta edició en només un any d'aquest curs, que pretén fer-nos gaudir més de les excursions per aquesta ruta. La finalitat del curs és aprendre a interpretar el paisatge, reviure la història geològica de Menorca a través de les seves roques, conèixer els ocells, les flors i tants altres valors naturals.

Aquesta edició té un nou format, en quatre dies seguits. Els capvespres es dediquen a introduir els temes, amb presentacions molt visuals, i els matins es fan excursions on s'experimenten els coneixements explicats.

El curs està pensat per a complementar la formació de guies turístics, però també és molt útil a mestres, monitors de temps lliure i qualsevol persona amb interès en conèixer millor la natura de Menorca. Aprenem junts, de manera divertida i passejant pel Camí de Cavalls.

Adjuntam el programa i l'horari del curs. Les places són limitades, i s'atendrà un rigorós ordre d'inscripció. Si voleu més informació o apuntar-vos, contactau al 971 35 07 62 o a aescano@gobmenorca.com

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.