Back to top

Nova camiseta per a la defensa de la Menorca que estimam

La nova camiseta de la campanya en defensa del territori

El GOB ha editat una nova camiseta amb el lema La Menorca que estimam, per ajudar a finançar la campanya en defensa del territori, en resposta a les actuals amenaces de desprotecció de l'illa.

Un puput sobre les branques d'un arbre compost pels noms de paratges de l'illa simbolitza que aquests indrets ben conservats emparen una gran riquesa natural, i a la vegada són el principal motor econòmic de Menorca: Algendar, Binigaus, Tirant, Macarella, Fustam, Cavalleria, Pregonda, Rafalet, Punta Nati, El Pilar, Favàritx, Calascoves...

Malauradament són moltes les amenaces que amb la fal·làcia de que és necessari degradar els valors naturals per superar la crisi econòmica volen devaluar l'illa: el canvis en el pla territorial, el projecte de carretera amb múltiples rotondes, el pla hidrològic que condemna els aqüífers de l'illa...

El GOB destinarà els beneficis de la venda d'aquesta camiseta a sufragar les despeses de la campanya en defensa del territori, i a proposar alternatives reals per a una economia sòlida i sostenible.
El dibuix és obra de Tomàs Orell, dissenyador gràfic que ha col·laborat desinteressadament en aquesta iniciativa.

Agraïm també a JA T'HO DIRÉ per haver-nos convidat al concert d'avui divendres a Ciutadella, on es començaran a vendre les noves camisetes. Estem segurs que aquest concert serà tot un èxit!

Comentaris

Punts de venda

La podeu trobar a les nostres oficines de Maó -al Molí del Rei- Camí des Castell 53, els matins de 9 a 14:30 i també els capvespres de dilluns a dijous de 17:30 a 20 h.  

samarretes

felicitats pel que esteu fent per Menorca! em podrieu dir si puc comprar la samarreta per correu?

Samarretes

Jo, com la Imma, també m'agraria comprar-ne, però estic visquent a la península i hauria de ser per correu (com és normal, pagaria les despeses d'enviament)

Informació d'on i com es pot comprar

Les persones interessades en comprar la nova camiseta ho podeu fer: - En persona al local del GOB: Molí del Rei, Camí des Castell 53 de Maó, de diiluns a divendres de 9 a 14:30 h i de dilluns a dijous de 17:30 a 20 h (agost capvespres tancats) - Per missatgeria: enviant un correu a botiga@gobmenorca.com Per a més informació 971350762.

Donar anims

No defalliu mai, les formigues fan una feina que sembla no res, però del seu treball constant les permet viure la resta de l'any. Anims

Camisetes a Ciutadella

A Ciutadella la podeu trobar a la botiga Sa Llanterna, al carrer Carnisseria, 14, de dilluns a dissabtes d'11 a 14 h i de 18:30 a 23:00 h.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.