Back to top

Nou curs per excursionistes: La tardor a Menorca

El GOB organitza un nou curset de formació ambiental pensat per excursionistes, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca, i centrat en la tardor: el paisatge, la geologia, les plantes, els bolets i la fauna. Consistirà en una sèrie d'excursions complementades amb les corresponents sessions teòriques.

La tardor a Menorca s'anomena la primavera d'hivern. És quan després de l'eixut estival la natura reviu i l'illa esdevé verda, els fruits maduren, surten els bolets... És una època ideal per a gaudir fent excursions i contemplant les meravelles que la natura ens ofereix.
Moltes persones recorren el Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però no tenen coneixements suficients per a apreciar prou la gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals que podem trobar-nos a l'illa. Conèixer i entendre els valors naturals que ens anem trobant en les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Per altra banda, va guanyant importància el turisme de natura i els guies turístics tenen la necessitat d'augmentar els seus coneixements naturalístics. Amb aquest curset volem donar l'oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i  mantenir-se al dia.

El curset s'estructurarà en unes explicacions teòriques, els divendres capvespre, i quatre excursions pràctiques, els dissabtes dematí. Tindrà lloc els dies  4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de novembre. Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 75 euros (40 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer enviant un correu a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.