Back to top

Nou curs per excursionistes

cartell

El GOB organitza un curset de formació ambiental pensat per excursionistes, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca, el paisatge, la geologia, les plantes i la fauna. Consistirà en una sèrie d'excursions complementades amb les corresponents sessions teòriques.

Moltes persones gaudeixen fent excursions pel Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però no tenen coneixements suficients per a apreciar prou la gran diversitat de roques, plantes i animals que podem trobar-nos a l'illa. Conèixer i entendre els valors naturals que ens anem trobant en les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Per altra banda, va guanyant importància el turisme de natura i els guies turístics tenen la necessitat d'augmentar els seus coneixements naturalístics. Amb aquest curset volem donar l'oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i  mantenir-se al dia.

El curset s'estructurarà en unes explicacions teòriques, els divendres capvespre, i quatre excursions pràctiques, els dissabtes dematí. Tindrà lloc els dies 11, 12, 18 i 19 de març, i 8, 9, 15 i 16 d'abril. Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 60 euros (30 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer escrivint un correu a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades.

Aquest curset compta amb la col·laboració de l'Agència de la Reserva de Biosfera de Menorca del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.