Back to top

Nou Curs d'Excursions Naturalístiques

La tardor és una època immillorable pel senderisme. El sol comença a donar treva i les primeres pluges pinten el paisatge d'un verd molt esperat. Arriba la ben anomenada primavera d'hivern.

Menorca, un paradís per a descobrir a peu, ens presenta durant aquesta època una de les seves millors cares. Aquest curs es presenta com un seguit d'eines per a interpretar el paisatge mentre caminam pels seus paratges. Quatre excursions especialment dissenyades per observar la diversitat geològica, florística i faunística de l'illa. Conèixer de primera mà quines roques trobam i perquè hi són, com condiciona aquest estrat geològic la vegetació que s'hi assenta al damunt, i descobrir algunes de les espècies més característiques i peculiars dels diferents indrets per on passejam. Les comunitats que anam veient al avançar camí no hi apareixen perquè si, sinó que són fruit d'una adaptació i evolució continua des de temps immemorials. Entendre això enriqueix considerablement les nostres sortides al camp i possibilita que puguem observar amb una mirada més profunda el nostre entorn.

Les excursions del curs estan programades els dissabtes 18 i 25 d'octubre i 8 i 5 de novembre, de 9 a 13:30 hores. En total té un cost de 45 euros (20 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer escrivint un correu a aescano@gobmenorca.com i/o al 971 35 07 62 abans del dia 13 d'octubre.


Consulteu programa del curs i cartell adjunts.

Comentaris

excursiones

Será un grupo reducido,  por lo que esperamos que haya una comunicación fluída entre los asistentes indistintamente en español y catalán. El curso està organizado en catalán, aunque creemos que esto no tendría que ser obstáculo para nadie, puesto que estamos dispuestos a aclarar cualquier cosa que no se entienda en cualquier otra lengua que hablemos.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.