Back to top

Nou curs d'excursions: Les plantes Menorca

El GOB organitza un nou cicle d'excursions, complementades amb xerrades, destinades a donar a conèixer la flora de Menorca. És un curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals  de Menorca, amb les plantes com a protagonistes. Un curs eminentment pràctic, que tindrà lloc el mes de març, a l’entrada de la primavera, basat en excursions per descobrir les plantes en el seu ambient.  Amb places limitades, s'obre ja la inscripció.

El curs està destinat a qualsevol persona que tengui curiositat per les plantes, i també estudiants, mestres, monitors de temps lliure, guies turístics, etc. La flora de Menorca, amb unes 1400 plantes diferents, és molt variada i agraïda. Aquest curs vol ser una experiència que serveixi per a iniciar-se en aquest fascinant món. Reconèixer les plantes, les diferents comunitats on viuen, les adaptacions que tenen, les seves utilitats... Es farà especial atenció a grups de plantes especialment atractius, com les orquídies, les endèmiques o les comestibles.

Els curs serà en quatre caps de setmana, els dies  15, 16, 22, 23, 29 i 30 de març, i 5 i 6 d’abril. Es dedicaran els divendres capvespre a les sessions teòriques i els dissabtes matí a fer excursions pels diferents ambients que es troben a Menorca. Es necessari apuntar-se, ja que les places són limitades, i s'aniran cobrint per rigorós ordre d'inscripció. Trobareu el programa del curs en un document adjunt. Per a més informació i inscripcions podeu telefonar al 971 350 762 o enviar un missatge a  administracio@gobmenorca.com. Aquest curset compte amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.