Back to top

Nou curs ambiental per a excursionistes

- INSCRIPCIÓ TANCADA, TOTES LES PLACES ESTAN COBERTES -

El GOB organitza un nou cicle d'excursions complementades amb xerrades. És un curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca, i centrat en la tardor: el paisatge, la geologia, les plantes, els bolets...

La tardor a Menorca s'anomena primavera d'hivern. És quan després de l'eixut estival la natura reviu i l'illa esdevé verda, els fruits maduren, surten els bolets... És una època ideal per gaudir fent excursions i contemplant les meravelles que la natura ens ofereix.

Conèixer i entendre els valors naturals que anem descobrint en les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Moltes persones recorren el Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però troben a faltar coneixements suficients per a apreciar la gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals que podem trobar-nos a l'illa.  Amb aquest curset volem donar l'oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i mantenir-se al dia.

El curset s'estructurarà en 4 excursions pràctiques els dissabtes de matí, complementades amb 3 sessions teòriques, en divendres capvespre. Tindrà lloc els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 6, 7 i 14 de novembre . Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 80 euros (40 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer enviant un missatge a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades, i tot el curset tindrà en compte escrupolosament les normes COVID.

Aquesta activitat compta amb el suport del Consell Insular Insular de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.