Back to top

Nou acord de custòdia agrària amb la finca Santo Domingo

Moment de la signatura de l'acord

La setmana passada, la finca Santo Domingo, que es troba situada abans d'arribar a Punta Prima, es va sumar a la xarxa de finques amb acord de custòdia del GOB.

Una vegada més, una explotació en desús recupera la seva activitat, gràcies a l'empenta d'una família de tradició pagesa. En Sergio, un al·lot de 21 anys, se submergeix al món de l'horta ecològica, acompanyat dels seus pares, i ja ha començat a fer venda directa a la pròpia finca i a comercialitzar cistelles setmanals, de 5, 10 o 15 quilos.

La iniciativa d'aquest jove menorquí posa de manifest que el camp també és un sector amb emprenedors que vetllen pel seu futur. En aquest cas, s'està posant en marxa una activitat econòmica local amb responsabilitat ambiental, gràcies al certificat d'agricultura ecològica i l'acord de custòdia agrària.

Les diferents verdures i fruites de temporada, algunes de varietats locals de Menorca, les podreu trobar a la botiga de la pròpia finca Santo Domingo, de les 9h a les 13h i de les 17h a les 20h. Podeu consultar les dades de contacte al Catàleg de finques i productes de custòdia adjuntat.

Amb aquest acord de custòdia, ja són 26 les finques de l'illa que han decidit dur a terme una gestió agrària responsable, tenint en compte aspectes que afavoreixen els valors naturals més destacats.

El projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies està cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.