Back to top

Necessitam apadrinaments

Cria d'eriçó orfe atès a l'hospital d'animals
Recepcionant 54 tortugues incautades pel SEPRONA

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre no està aconseguint el finançament suficient per a poder funcionar correctament. S'ha reactivat la campanya d'apadrinaments amb la finalitat de seguir fent la feina d'assistir als animals silvestres ferits.

L'hospital d'animals silvestres que gestiona el GOB és l'única instal·lació d'aquest tipus que hi ha a tota Menorca. Les retallades dels últims anys han provocat dificultats en el seu funcionament. Per aquest motiu el GOB reactiva la campanya d'apadrinament del Centre, esperant que amb l'ajuda de la gent puguem seguir recuperant animals accidentats.

La majoria d'animals que atén l'hospital d'animals són per alguna causa no natural, que té a veure amb l'activitat humana: atropellaments, col·lisions amb esteses elèctriques, accidents amb maquinària agrícola, nius a zones urbanes ... És per tant lògic que intentem pal·liar aquests impactes. Es pot seguir l'activitat de l'hospital d'animals al seu  facebook .

Qualsevol persona pot apadrinar 1 metre quadrat del Centre de Recuperació, i d'aquesta manera ajudar-nos a seguir fent aquesta feina durant aquest any 2013. Podeu apadrinar clicant aquí . Si voleu més informació teniu el telèfon 971 350 762 o l'adreça de correu aescano@gobmenorca.com.


Moltes gràcies.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.