Back to top

Na Mordala, cranc cranc! ara amb cançó

Els fiets des Busquerets van ballar amb na Mordala

Els més petits estan d'enhorabona. Enguany l'oferta educativa del Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca incorpora un conta-contes musical sobre na Mordala, la nostra amiga crustàcia que ens ensenya els misteris de la mar.

Per primer cop l'oferta educativa inclou una activitat per als fiets de 2 anys. Na Mordala viatjarà a les escoles infantils per donar a conèixer la seva història, com va anar a parar enmig de la mar i va descobrir-ne els seus habitants; els peixos, les nacres, les praderies de posidònia...  També va veure coses que no li agradaven, tot de fems que embrutaven aquest lloc tant polit...

Na Mordala arriba amb molta marxa, i té una cançó preparada perquè la ballin tots els fiets. Apreneu a moure les mordales, que ben prest arribarà a les escoletes!

Gràcies a en Miquel Camps, en Nicolau Espinosa, en Germán Campos, en Bep Cardona i na Laia Galceran per aquesta cançó, ben segur tots els fiets en gaudiran.

Aquesta activitat està basada en el conte “Na Mordala, un cranc” ,el quart conte de la col·lecció, Animalons de Menorca.

Mirau el vídeo per conèixer aquesta nova amiga i comenceu a aprendre-us la cançó.

Cranc Cranc!

Comentaris

Mordala

Quina bona idea! Es fantàstic fer difusió de la lectura amb música a la vegada que difons valors.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.