Back to top

Molta gent al Centre de Recuperació

Molta gent va acudir a la jornada de portes obertes de l'hospital d'animals del GOB

Molta gent ha visitat el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB aquest diumenge de portes obertes. Els voluntaris han anat explicant les diferents seccions d'aquest hospital d'animals i la feina que s'hi fa.

El Centre de Recuperació, ubicat a una pedrera cedida per Líthica, ha estat de festa aquest diumenge. Un dia amenaçat per la pluja, però que finalment ha estat ben assolellat, ha acompanyat agradablement aquesta jornada on molta gent de totes les edats ha pogut conèixer de primera mà la tasca que fa el GOB per recuperar la fauna silvestre accidentada de Menorca.

Els terraris on es recuperen tortugues de terra, les basses on s'acullen tortugues exòtiques o els diferents tipus de gàbies on els ocells es rehabiliten per tornar a la llibertat, van rebre la visita de més de 200 persones, entre les que hi havia moltes famílies amb fillets, que van poder veure de prop els animals que en aquest moment són al Centre: tortugues de terra, d'aigua i exòtiques, milans, xúrics, òlibes, mussols, soters, falcons, miloques..., una mostra de la rica fauna que té Menorca.

L'activitat humana incideix negativament en aquesta fauna: atropellaments, col.lisions amb esteses elèctriques, provocació d'abandonament de nius, desorientacions per la il.luminació nocturna, etc. En el centre del GOB s'intenta pal.liar en el que ens és possible aquesta problemàtica.

El Centre funciona gràcies a un bon nombre de voluntaris, i a aportacions de diferents entitats, com són els ajuntaments de Maó i es Mercadal, el Club Bona Compra de Binipreu, la Escuela Inglesa, i també a aportacions de gent particular que han apadrinat algun metro quadrat del Centre. Així i tot encara necessitam més ajuda per a cobrir les despeses d'aquest any i que puguem seguir fent aquesta feina. Per açò recordam que segueix activa la campanya Adopta 1 metro quadrat del Centre de Recuperació, i us suggerim que pot ser un bon regal per les Festes de Nadal.


Clicant aquí podreu veure més fotos de la jornada.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.