Back to top

Mitja volta consolidada

Abraçada a Menorca a la platja de Son Saura

Durant tot el vespre del dissabte i fins diumenge matí, diferents grups de persones s'han anat rellevant perquè el manifest en defensa del territori anàs per tota la costa nord, pel camí de Cavalls. Hi hagut algun tram amb pluja, però no s'ha aturat la caminada.

El divendres fosquet es va iniciar la Volta per la Menorca que estimam i es va caminar des de sa Mesquida fins a Son Saura. Aturats durant les hores de ple sol, el dissabte capvespre es va celebrar una Abraçada a Menorca, que va cobrir la platja de Son Saura. Just després, un grup de més de 50 persones es posava de nou en marxa cap a ponent.

Durant el fosquet i vespre, s'han trobat grups de relleu a Tirant, Binimel·là, Ets Alocs, Algaiarens, Cala Morell, Punta Nati i Calespiques. Hi hagut trams amb poca llum i algunes dificultats. També ha fet aparició la pluja durant diverses estones, però s'ha seguit endavant gràcies a l'esforç dels diferents col·lectius que s'han organitzat per fer possible anar reemplaçant la gent, en alguns casos en hores de plena matinada.

La ruta s'ha aturat finalment a la Plaça del Born de Ciutadella, des d'on tornarà a iniciar-se el pròxim divendres, dia 6, aquesta vegada per anar fent la costa sud.

En el calendari previst per la zona sud, es sortirà de la Plaça del Born a les 19 hores del divendres, amb grups de relleu a Cala Blanca, Cap d'Artrutx i Son Saura.

A Macarella es farà una Abraçada a Menorca el dissabte capvespre (18 h) i es tornarà a emprendre la caminada durant tot el vespre, amb canvi de grups a Cala Mitjana, Sant Tomàs, Son Bou, Cala en Porter, Es Canutells, Binisafúller, Alcalfar i Es Castell.

Finalitzarà a la Plaça de la Biosfera, on es farà lectura del manifest i s'entregarà al president del Consell Insular.

Aquesta Volta per la Menorca que estimam vol ser una crida pública perquè tota la gent que estima l'illa s'interessi per les modificacions territorials que es volen dur a terme.

Comentaris

Volta per la Menorca que estimam!

Quina marevella!, desde la feina enhorabona a tots aquells que heu cobert el primer tram!, ens posarem en cami el disabte que ve desde Cala'n Porter fins a Canutells, per cert, ens podrieu dir si podem posar-mos en contacte en qualcu per concretar hora de sortida i tram!?, gracies

Cala'n Porter - Es Canutells

El tram de Cala'n Porter fins Es Canutells arrancarà a les 2.55h (matinada de diumenge) des de la sortida del camí de cavalls a la banda de ponent de la urbanització. Trobareu el mapa i més informació al següent enllaç de la Volta.

SALVEM LA MENORCA QUE ESTIMAM

Amb 40 Santjoans a l'esquena -i amb ganes de no aturar-me- per molt que barceloní, em sento un més de vosaltres. Gràcies GOB Menorca pel vostre esfoç continuat en defensa de l'Illa.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.