Back to top

Missatge del president del GOB

Sembla que era l’altre dia que vaig accedir a la presidència del GOB i ja han passat dos anys. He de dir que el temps ha passat molt ràpid i que ha estat una experiència molt agradable i enriquidora.

Un dels objectius que em vaig proposar quan vaig començar aquest mandat va ser introduir i donar a conèixer el GOB a sectors de la societat menorquina a qui fins llavors havia estat complicat accedir. Honradament pens que ho hem aconseguit ja que, cada vegada més, tant a nivell local com per part de persones que venen de fora, es reconeix i es comenta que gràcies principalment a la feina del GOB, entre altres, tenim una Menorca molt ben conservada i que hem sabut fer possible progrés amb respecte cap al medi ambient. Això ha estat un factor determinant per Menorca a l’hora de rebre distincions i premis a nivell europeu. Hem d’estar orgullosos de pertànyer a una organització que ha estat, és i seguirà essent clau dins la societat menorquina.

Començam ara una nova etapa de dos anys i hem de perseverar i seguir treballant com ho hem fet fins avui; amb rigor, persistència, coherència i diàleg per tal d’assolir els objectius que ens hem fixat. No dubt que treballant conjuntament, com sempre hem fet, ho aconseguirem.

Finalment, vull agrair de tot cor a totes les persones que formen part de la nostra organització  (voluntaris, socis, professionals, col·laboradors, entitats, mitjans de comunicació, etc.) el seu suport i ajuda durant aquests dos anys, fent la meva tasca molt més fàcil. També vull donar les gràcies per la confiança depositada en mi a la passada Assemblea, on es va acordar  prorrogar dos anys més el meu mandat. Esper estar a l’alçada que el càrrec mereix.

Per acabar, us desitj que tingueu unes Bones Festes i un Any Nou ple de salut, felicitat i menys contaminació.

Carlos Coll
President

Comentaris

Felicitació

Endevant amb la lluïta.Des d'Andorra, una abraçada a la terra menorquina.Bon futur amics

Gràcies

Des de Barcelona i estimant Menorca, gràcies per la vostra feina. Menorca, i el que feu, és tot un model d'allò que es tindria de fer per tot el món. Tant de bo us imitessin! Moltes felicitats.

Zorionak!

Zorionak Carlos per tanta i tan bona feina!!! I per tota sa dedicació abans, durant i després del viatge a Londres!!!

Felicitació de Nadal 2020

Moltes gràcies pel vostre treball incansable que dona tantes satisfaccions als que som visitants-no-menorquins, però que apreciem la vostra illa, per nosaltres la millor mantinguda y respectada de Ses Illes. Llegeixo sempre les vostres cróniques.

Nadal 2019

Gràcies, per cada un dels vostres treballs, tots molt estudiats, jo no sóc nascuda a Menorca, però en 1966 la vaig trepitjar per primer cop, i sense comentaris,l´estimem tots els meus, primer el meu marit, despres els fills,i ara els nets, seguiu aquesta magnifica tasca,Bones Festes

Feina feta

Moltes gràcies per la gran tasca que feu. Bones festes i un 2020 per seguir lluitant per la Menorca que estimeu i estimem

Moltes Felicitats!

Endavant amb la vostra magnífica tasca de preservació ecològica! Us desitjo un Bon Nadal i que el 2020 sigui encara més determinant per a les vostres propostes per una Menorca més sostenible. Una forta abraçada d'ànims i fortalesa

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.