Back to top

Més de 100 participants al concurs de fotografia organitzat pel GOB amb motiu dels 45 anys

Primer premi del concurs, obra de Ricard Coll Cladera: El mimetismo del autillo

Aquest divendres, 25 de novembre, a les 20 h s’inaugurarà una exposició a la sala del Claustre del Carme a Maó on s’hi podran contemplar les 319 obres rebudes, i s’entregaran els premis a les persones guanyadores. En concret 106 persones han presentat les seves fotografies al concurs que amb el lema La Menorca que Estimam ha organitzat el GOB Menorca amb motiu de celebrar els seus primers 45 anys.

El jurat ha estat format per Antoni Cladera, reconegut fotògraf de natura compromès amb el medi ambient; Fina Salord, filòloga i historiadora de la cultura, i Magda Seoane, naturalista, poeta i membre de la junta del GOB. Les trenta millors fotografies a judici del jurat es podran veure impreses, i tota la resta s’anirà projectant. El primer premi del concurs serà per Ricard Coll per la seva obra El mimetismo del autillo, el segon premi el rebrà José Luis Gregorio per la seva fotografia Pau, i el tercer Carlos Silvestre per Contemplando el cielo.

El GOB està molt satisfet per l’elevada participació i per la gran qualitat de les fotografies presentades, que reflecteixen la diversitat i la bellesa que conserva encara La Menorca que estimam, i que ens anima a seguir treballant per la defensa dels seus valors ambientals i l’equilibri entre les activitats humanes i la conservació del medi natural.

L’exposició es podrà veure a la sala d’exposicions del Claustre del Carme de Maó fins el dia 20 de desembre, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 18 a 21 h.

 

Enguany celebrem 45 anys d'ecologisme ininterromput, d'una associació que no ha aturat de créixer i d'implantar-se socialment. No us perdeu el vídeo de celebració. Cliqueu en el següent enllaç: FER-SE DEL GOB, 45 ANYS DESPRÉS (Vídeo)

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.