Back to top

Menorca marxa pel clima

Avui comença la campanya "29N, Menorca Marxa pel Clima. De casa a París", amb la conferència de Benjamí Carreras "L'escalfament global i la salut del planeta", a les 20 h al Cercle Artístic de Ciutadella. Demà, dimarts 27, Benjamí Carreras repetirà la conferència a la sala de plens del Consell Insular a Maó a la mateixa hora.

Fins ara els governs mundials no han estat capaços de posar-se d'acord en prendre mesures per a frenar el canvi climàtic. A principis de desembre tindrà lloc a París una nova Cimera on seria d'esperar que els diferents estats adoptessin les mesures correctes. Per a demostrar que el gran problema que representa el canvi global preocupa a la gent s'ha organitzat una mobilització internacional a la que diferents entitats i col·lectius de Menorca ens hi hem sumat amb la campanya 29N, Menorca Marxa pel Clima. De casa a París.

L'acte culminal serà el diumenge 29 de novembre, amb una excursió reivindicativa que començarà a Ciutadella. Però abans s'organitzaran diferents activitats (xerrades, cine-fòrums, cursos...) per donar a conèixer l'abast real del canvi climàtic, les seves causes i la nostra capacitat com a ciutadans i ciutadanes per a frenar-lo. Animam a tothom a aprofitar l'ocasió per a informar-se de  l'immens problema, d'abast global, econòmic, social i ambiental.

També es pot participar en la campanya a nivell internacional firmant una petició als governs del món per a que treballin seriosament el problema, per exemple a http://act.350.org/sign/paris_es/ .

Així idò avui i demà tenim l'oportunitat d'escoltar a Benjamí Carreras, un científic de primera línia, explicant l'abast que pot tenir el canvi global, i el climàtic en particular, sobre tot el planeta si no s'actua correctament i amb celeritat.

Comentaris

MARXA PEL CLIMA

el nostre centre es vol adherir al manifest. No se si basta dir-ho per aquí. Moltes gràcies, Joana Sáiz Petrus (secretària)

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.