Back to top

Maria Tudurí Sintes, premi Pere Prats de Medi Ambient 2023

Maria Tudurí Sintes ha estat designada, per unanimitat del jurat, guanyadora del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2023.

El jurat considera que Maria Tudurí reuneix les qualitats per a ser mereixedora del premi Pere Prats de Medi Ambient 2023 atenent a la seva trajectòria i per ser un exemple de dona amb iniciativa, emprenedora, amb empenta i que s’ha sabut desenvolupar en un món tradicionalment masculí.

El Jurat vol deixar constància i visibilitzar la seva tasca com una heroïna del camp. A més, com exemple per haver demostrat que el camp es pot gestionar de manera intel·ligent i diferenciada per tenir viabilitat.

També per ser exemple d’una activitat respectuosa amb els valors ambientals de l’illa.

Finalment, per ser un exemple de persona implicada i compromesa amb la seva feina, amb esperit de sacrifici i valors poc freqüents o més aviat en perill d’extinció.

El jurat ha estat format per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Mª Paz de Andrés Florit, sòcia escollida per sorteig; Llorenç Pons González, empresari vinculat a la ramaderia ecològica; Laura Piris, professora especialitzada en història contemporània, i David Baret, professional de la comunicació.

El premi serà entregat en un acte públic el dissabte 18 de novembre, a les 19 hores a la sala d'actes del Molí del Rei de Maó, al que convidam a tothom que vulgui venir i aprofitar per a retre el merescut homenatge a Maria Tudurí.

Comentaris

Premi Pere Prats

Enhorabona Maria. En la teva persona recau el fet de premiar l.esforç i el respecte per la feina compromesa. Salut

Premi Pere Prats

Els alumnes de tercer i quart et feliciten per haver guanyat el premi i per ser tan bona paguesa. Gràcies per ajudar-nos tant a la nostra escola. Enhorabona!

premio pere prats

Supermerecido, enhorabuena Maria, gracias por nutrirnos cada dia con tus productos, tu trabajo, tu amor a Menorca, gracias y felicitaciones

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.