Back to top

L'obra de la carretera general és imminent

Actuacions com aquesta per fer canvis de sentit, podrien ser realitat prest.

El jutge de Palma ha desestimat la petició de paralitzar les obres de la carretera fins que no hi hagi sentència. A la pràctica, això vol dir que les màquines podran començar a actuar en les pròximes setmanes.

Com és sabut, el GOB va interposar un contenciós contra el projecte d'actuació en el tram de Maó a Alaior de la carretera general, al·legant una sèrie de defectes en la tramitació. Amb el temps habitual dels jutjats, és difícil que hi pugui haver sentència abans d'un o dos anys.

Per intentar evitar la possible situació de tenir una sentència favorable al GOB d'aquí un o dos anys, però trobar-nos amb les obres ja fetes, es va fer també la sol·licitud al jutge de paralitzar el projecte de manera cautelar.

L'objectiu era evitar els fets consumats i guanyar temps per poder buscar un acord amb el Consell que reduís l'impacte que el projecte preveu en aquests moments, especialment en les rotondes de dos pisos que s'han projectat vora Biniai (veure foto), al creuer d'Alcaidús i a l'Argentina.

Però aquesta petició no ha estat estimada. La resolució judicial que ara ha sortit  -anomenat Auto- no equival a la sentència, o sigui que el fons del tema no s'ha resolt. Però és evident que s'ha perdut l'oportunitat d'evitar fets irreversibles.

El Consell Insular va adjudicar l'obra a la UTE formada per Dragrados i Antonio Gomila S.A. Les darreres informacions apunten que les màquines podrien començar a operar a finals d'abril.

Per aquest dissabte, dia 29, a les 18 hores, el col·lectiu Així No que funciona per xarxes socials, ha convocat una concentració contra les macro rotondes a la Plaça del Carme de Maó.

Comentaris

las personas

No entiendo que después de que las personas de menorca hayan manifestado su rechazo ante esta profanación de la isla, el proyecto siga adelante. Si tienen tanto dinero como para convertir la isla en un ''port aventura'', que lo gasten en el hospital para que los de menorca no se tengan que ir fuera a curarse. Es una falta de respeto a la Isla y , sobre todo, al pueblo menorquín

justicia?

i si la sentencia es favorable al Gob...,vindrá el senyor jutge a desmontar les rotondes?

Rotondes? Collonades!

La marca España, si no ens poden bombardejar per desfer el territori, també ens el desfaran amb rotondes i obres innecessàries. El senyor Alonso, que fa la comparança de la violència de les armes amb les urnes, a què aparellarà aquesta violència contra l'opinió del poble? I diuen que ens estimen? o allò tant suat de qe 'quien te quiere te harà llorar'? Au! va!

la llei de la força.

Ès ben clar que en aquest nostre país no són els ciutadans, ni la llei d'acord amb els temps. El que continua prevalent és la llei de la força...

carretera general

¿Com poden continuar amb açò? Estic d´acord amb aquesta persona que diu que si sobra tant de doblers que els utilitzen en Sanitat i Educació i es deixen de fer rotondes.

feina

jo empraria es doblers per donar feina, n'hi hauria prou per totes (ses persones). necessitats sanitàries també.

...i la gran majoria de menorquins, asseguts sense moure's.

Què li hauran de fer a Menorca, per a que els menorquins ens alcem en massa, a dir que ja n'hi ha prou? Que ja està bé de que juguin amb sa nostra estimada Illa, i amb els doblers de tots? Me pensava que, els menorquins, haviem après a defensar sa nostra Terra, però... Quina enveja ssana em fan els Veïns del barri del Gamonal.

Pressió.

Pere, aquí es va deixar de lluitar molt aviat. La pressió ciutadana al carrer i les protestes van quedar aparcades per un altre sistema de pressió,,,,, la dels despatxos,,, i així ens va.

Obres públiques

Sujeresc que a sa concentracio anem de negre.Jo personalment estic de dol per Menorca .Em sento fatal,estic molt dolguda per aquets atentats de sa classe politica Avions necesitem,NO rotondes

obres a la carretera general

aquesta illa i aquest poble no es mereixen aquest atemptat ni aquesta manca de justícia. Recordeu-ho tot a l'hora d'anar a votar. Encara es poden malmetre molts d'altres indrets, com s'ha fet a les altres illes, i es continua fent... Només el poble ho pot evitar!

obres a la carretera general

No estic d'acord amb aquest canvi brutal a una illa, la única del nostre de les illes que conserva la pròpia idiosincràsia. L'únic motiu que puc veure per portar-ho endavant és el tant per cent que els senyors polítics de forma legal hi guanyen.

ROTONDES

Des de jove sempre havia cregut que tota cosa que anava en prejudici de sa persona no era justa i per tant tenia que ser revisada i sentencià a favor del desvalgut. No fa gaire , en ple desenvolupament de la democràcia això se ha convertit en un mal son, sa justícia no està a sa altura de ses actuals circumstancies. El poderós en tots els sentits tenen sa força al seu favor de sa justícia.

es legitim aturar-ho

En aquesta obra, segur que es blaquejen doblers, segur que costarà mes que el que esta presupostat, segur que hi ha interessos privats, PER TANT, es legitim fins que no es demostri/ assegurin el contrari, ATURAR-HO!

Pressió.

Mentre quedin dies per demostrar el disbarat d'aquest projecte, quedaran esperances per poder aturar-lo. Força i endavant.

TOTS AL CARRER, I QUAN DIC TOTS DIC TOTA MENORCA!!!

Estem en estat d'alarma, faig un crit ben fort a totes aquelles persones que s'estimen l'illa, no només per viure-hi tranquil·lament cadascun a casa seva i nedant a les seves aigües, SI NO TAMBÉ PER IMPEDIR QUE SUCCEEIXIN DESASTRES COM EL QUE ESTÀ A PUNT DE DUR-SE A TERME. A concentra-mos tots!!!

Record Guinness

Potser volen aconseguir el rècord Guinness. En tot Manhattan tan sols n'hi ha una de rotonda. No veig gens necessàries aquestes noves rotondes.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.