Back to top

Líthica ajuda al Centre de Recuperació amb voluntaris

Un nou xòric recobra la llibertat un cop curat de les seves ferides

Participants al camp internacional de treball organitzat pel Servei Civil Internacional (SCI) a Líthica van realitzar unes jornades de feina al Centre de Recuperació. Com a agraïment, el GOB els va convidar a l'alliberament de dos sibil·lins i dos xòrics recuperats.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB existeix gràcies a que Líthica ens té cedida una de les seves pedreres, la de l'Alzina, com a emplaçament. Però a més a més Líthica ens està donant suport en altres aspectes de la feina del nostre hospital d'animals. En aquests moments s'estan reformant les instal·lacions per millorar el benestar dels animals que acollim i que no rebin molèsties durant les visites de gent. Aquesta feina, com altres, la podem fer gràcies a l'ajuda de voluntaris.

Els participants al camp de treball de Líthica que han recuperat la Pedrera de la Pedra Tombada es van oferir a col·laborar en aquestes reformes, en unes feixugues jornades de feina. Vam voler donar-los les gràcies assistint a un dels moments més màgics de la nostra feina, que és l'alliberament al medi natural dels animals que aconseguim recuperar.

De bon hora, amb la primera llum del dia, van retornar al seu hàbitat dos sibil·lins i dos xòrics, que ens havien arribat sent polls i que han salvat la vida gràcies als voluntaris del centre que s'encarreguen d'adoptar-los i criar-los fins que poden ser alliberats.

El Centre de Recuperació funciona perquè implica moltes persones voluntàries, però així i tot tenim problemes de finançament. Des de fa poc hem iniciat la campanya Apadrina 1 metre quadrat del Centre de Recuperació!, amb la finalitat de poder seguir assistint als animals silvestres accidentats de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.