Back to top

Les Chachas sense Fronteres visiten l'AgroMaó!

Chachas sense Fronteres presenten...

Aquest diumenge, 13 d'abril, les Chachas sense Fronteres representaran l'obra “Què ens està passant?” a les 11.30h en el marc del mercat agrari AgroMaó, situat a la plaça Reial de Maó.

En aquest espectacle, les Chachas ens conviden a reflexionar sobre els valors socials, laborals, econòmics, personals i espirituals, i com els estam vivint en aquesta era d'estrès general. Amb el bon humor que les caracteritza, ens faran passar una bona estona i, a la vegada, qüestionar-nos, què ens està passant?

Precisament, en aquesta de vida d'estrès general sovint es dóna poca importància al què menjam o d'on provenen els productes que compram. Doncs bé, hem de saber, que amb la nostra elecció com a consumidors donam suport a un model agrari o a un altre.

Al mercat AgroMaó trobareu pagesos i pageses de Menorca, que fan una gestió agrària respectuosa amb el medi, afavorint la fauna i la flora de l'illa i configurant el paisatge que ens envolta. Són els pagesos/es que han signat un acord de custòdia agrària amb el GOB, per afavorir la conservació dels valors naturals amb la seva gestió. Comprant els seus productes, ajudam a fer viable una activitat econòmica local i que, a la vegada, té beneficis ambientals que retornen a la societat.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària “Cultivant Sinergies” cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.