Back to top

L'enquesta ofereix resultats interessants

Un dels resultats obtinguts

Volem enviar un sincer agraïment a totes les persones que vau emplenar l'enquesta de la setmana passada sobre la percepció social del GOB a Menorca.

En el fitxer adjunt en trobareu els resultats, així com una comparació amb les dels darrers dos anys. Pel que fa a l'aspecte tècnic, cal dir que la vam enviar per correu electrònic, el Twitter i el Facebook als mateixos destinataris que reben habitualment les notícies del GOB Menorca, per la qual cosa ofereix una interessant visió de la seva opinió.

Com a conclusions de l'anàlisi de les dades podem destacar la disminució de les respostes "No ho sé" i l'apujada de la valoració personal de la feina del GOB, en tant que es considera que ha treballat més que l'any passat. També ha augmentat el número de persones que han participat en alguna activitat i s'ha apujat la percepció de la valoració que en general es dóna al GOB. Finalment, en l'apartat de quins àmbits d'activitat es consideren prioritaris, s'aprecia un escurçament de diferències entre els més votats (conservació i ordenació del territori i educació ambiental) i els que tenen menys vots (medi urbà i activitats econòmiques).

Seguirem treballant per millorar aquests resultats. Moltes gràcies pel vostre suport!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.