Back to top

L'energia com oportunitat a debat a l'Ateneu

 

Aquest dijous 10 de febrer tres projectes innovadors en energia seran tractats a la segona jornada de taules rodones sobre iniciatives que opten al ajuts europeus Next Generation. Serà a les 20 h a la sala de l'Ateneu de Maó, i també es podrà seguir pel seu canal youtube.

Els projectes seran explicats per persones vinculades a ells amb la idea de poder després debatre'ls amb el públic assistent. Els projectes són Bioetanol, amb Joan Sánchez i Alexandre Pacar, Descarbonització, explicat per la Directora Insular de Reserva de Biosfera Irene Estaún, i Autonomia Energètica, amb Enric Picanyol.

El model energètic incideix pràcticament en tots els aspectes de les nostres vides. Hem de menester energia assequible i respectuosa amb el medi ambient com a recurs essencial per a tota la gent i tenir una economia sostenible. Vivim una època de transició del model energètic obligada per l'esgotament i els efectes nefastos dels combustibles fòssils. Les energies renovables i els progressos en estalvi i consum eficient són un repte i una gran oportunitat de baixar la dependència de Menorca de l'exterior, de potenciar l'economia local, crear llocs de feina i reduir la contaminació que afecta la salut i el medi ambient.

Aquest cicle de taules rodones està organitzat per l'Ateneu de Maó i el GOB amb la col·laboració de Menorca Preservation. Es centra en presentar i discutir projectes que pretenen optar als ajuts Next Generation. Les següents sessions seran els dimecres 10, 17 i 24 de febrer i el 3 de març. Adjuntam el programa.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.