Back to top

L'AgroMaó va cap al Claustre i farem un tastet

L'AgroMaó

A partir d’aquest diumenge, 11 d’agost, el mercat agrari AgroMaó canvia la seva ubicació, i enlloc de fer-se a la plaça Reial, a partir d’ara trobareu els pagesos i pageses dins el Claustre del Carme. L’horari seguirà sent el mateix, cada diumenge matí de les 9h a les 13.30h.

Aquest diumenge, a més, a partir de les 11h podreu gaudir d'un tastet de sucs de meló i síndria, fruita de temporada i cultivada a finques que han adquirit un compromís ambiental en la gestió agrària que desenvolupen, a través de l'acord de custòdia del territori.

Recordar que l'AgroMaó es tracta d'un mercat agrari diferenciat, ja que les finques que hi participen, són finques que tenen el certificat d’agricultura ecològica, estan adherits al Contracte Agrari Reserva de la Biosfera, estan fent agricultura integrada o tenen un acord de custòdia amb el GOB.

Adquirint aquests productes locals i responsables amb el medi ambient es dinamitza l'economia local i, a la vegada, l'activitat que preserva el paisatge de Menorca.

Aquest tastet per a promocionar els productes de custòdia, s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER.

Comentaris

Mercat de fruita i verdura

Voleu dir que no farà molt de sol al Claustre a aquelles hores, només hi ha ombra a un racó. Normalment hi ha coes hi la gent haurem de fer-la a ple sol. Trob que el mercat a l'ombra de la cantonada entre el carrer Nou i s'Arravaleta estava prou ben ubicat.

Animació al centre de Maó

El mercat ecològic de la terrassa del claustre ha estat concorregut, ombra fins a poc més del migdia: ous, una carnixua, síndria, meló i tomàtics. Les madones maoneses són dematineres. Al claustre també hi havia qualque botiga oberta i la gent s'hi començava a passejar. Joves escauts i un bateig a l'ombra de les escales de l'església. Animació també des de s'Arravaleta fins al mercat des Freginal: mapes emmarcats i aquarel.les de l'illa. El mercat del Carme dóna vida els dimenges dematí.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.