Back to top

L'activitat al Centre de Recuperació no atura

Retallant la vegetació de les basses de tortugues aquàtiques
Retallant vegetació gàbies
Fent feina
Més gestió del tancat de tortugues
Habilitant el pas
Construint les portes de les gàbies d'irrecuperables
Un berenar ben merescut amb productes de custòdia

Continuen les tasques de millora al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca. Un grup de voluntaris, desafiant a una meteorologia un tant incerta, va participar a la jornada de feina del centre aquest passat diumenge.

Els voluntaris del centre continuen apostant per la seva viabilitat, donant el seu temps i esforç a aquest projecte. L'habilitació dels tancats de tortugues de terra, per tal que aquestes puguin hivernar-hi, la gestió de la vegetació de les basses de tortugues aquàtiques i de les gàbies de vol, l'arranjament de l'entrada i la fabricació de dues portes per les gàbies d'irrecuperables, són algunes de les tasques que els 12 voluntaris van realitzar al llarg del matí.

El proper diumenge 18 de novembre, de 10 a 13:30, es durà a terme una Jornada de Portes Obertes, per tal de mostrar les instal·lacions del centre i explicar les tasques que aquest efectua. Aquesta jornada s'emmarca dins la campanya Apadrina 1 m2 del Centre de recuperació, que pretén acomplir l'objectiu d'atendre la fauna accidentada de Menorca, tasca que ve desenvolupant des del 1998, atenent ja a més de 13.500 animals.

La dinamització del voluntariat es fa amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa.

Podeu veure més fotos a aquest àlbum.

Comentaris

la naturaleza recuperada

Nunca os podré agradecer todo el esfuerzo que haceis por que la naturaleza se algo "NATURAL" , y no algo que se puede modificar y especular. Gracias por vuestro esfuerzo

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.