Back to top

La premsa ens destapa les vergonyes

La revista Quercus, un referent a nivell estatal del món naturalístic, recull la destrossa del torrent des Mercadal.

La revista Quercus és allà on tothom interessat en el medi ambient cerca referències a nivell estatal. És una revista degana, on han escrit les seves referències els millors naturalístes ibèrics. Joan Mayol, un referent del conservacionisme balear hi té la seva secció. Aquí hi podrem trobar informació dels events naturalístics del nostre pais.

Volem vendre Menorca com un destí turístic paradisíac, on es respecten al màxim els valors naturals,  sabedors de que enganam els nostres clients. El govern balear encara ara no ha entès, ni sap, ni vol sebre el que és una reserva de la biosfera, i actua dissimulant i arrasant, que és el que sembla que li agrada. Gabriel Company només es mira el seu llombrígol i l'interès dels seus terratinents. I des de Menorca, En Fernando Villalonga no ha sabut explicar-li. I no es pot entendre com des de turisme, ens volen fer veure que tot és molt polit i ens demanen que somriem a tot quisqui, però havent dedicat bona part del seu pressupost a destruir el Prat de Son Bou.

Un 2013 entretingut tindrem. Si hem d'esperar que Menorca la defensin els ajuntaments i el Consell, ho tenim clar. Depèn de voltros: us volem ajudar a defensar allò que és de tots. I ho haurem de fer entre tots.

Anim i Bon any!

Comentaris

Politica de vergonya

Lo que fa vergonya es que coneixent como coneixem com es la dreta en aquest pais estigui el PP en el govern gracies als vots de la gent!

no hay ningún partido bueno a quien votar en la actualidad

Dice el refrán "cambiarás de molinero pero no de ladrón". Efectivamente. Actualmente no hay ningún partido que lo que pretenda sea distinto de esquilmar al ciudadano, al medio ambiente y a lo que sea con tal de enriquecerse ellos. Votes lo que votes "la cagas igual"!!!. Tendrian que aparecer otros partidos

cuidar la natura

Encara que potser sembli repetit,pens que s'hauríen de sensibilitzar molt la gent,i difondre molt els valors i el respecte per la natura i les plantes mes vulnerables,açò sense exculpar els qui manen aquestes obres arrassadores.

salvemos la Naturaleza de Menorca

Amigos de la naturaleza, !!LEVANTAOS!!, si poneros en pie de guerra y salvemos nosotros la Naturaleza de Menorca. Reunamos al mayor número de amigos, y alli donde sea necesario denunciar los desmanes contra la Naturaleza, y hagamos una protesta que se registre en los medios de comunicación, que es lo único que temen los políticos y la oligarquia egoista. Si necesitais mis manos y mi voz aqui las teneis para denunciar esos desmanes de los insensibles. ANIMAROS A LA UNION, por Menorca y por la vida.

Deixar de banda es partits

Tot lo que s'ha aconseguit ha estat a través de sa desobediència civil, no per un gran polític que hagi tingut una bona idea: - Es feudalisme va acabar per sa revolució francesa. - Sa jornada de 8 hores es va aconseguir amb vagues generals. - S'alliberament de la Índia amb en Ghandi plantant cara als anglesos. - Sa fi de sa mili obligatòria a s'estat espanyol gràcies als insubmissos. - Sa implantació de sa democràcia després den Franco (en sa darreria den Franco hi havia, sobretot a ses ciutats, tanta presió social que hauria que el rei no va tenir altre remei). - Sa paralització de construcció a s'Albufera des Grau d'una macro-urbanització va ser gràcies an es poble de Menorca que s'hi va manifestar en contra multitudinàriamente. - etc. Si pensam que tot lo que ha de fer avançar sa Història serà perque un polític tindrà sa idea de fer-ho, no aconseguirem mai res, si no els hi obligam noltros des des carrer, des de ses vies que tenim com a ciutadans com son manifestacions, vagues, talls de trànsit, etc. mai no avançarem.

Col·leccionistes de títols immerescuts

Sembla que en aquesta illa ens encanta col·leccionar títols. Ara, a més del de la reserva de Biosfera, aspiram a patrimoni mundial. Al·lucinant! Si ni tan sols sabem mantenir l'únic que tenim... i ens ve gran!!!!

Una vergonya que es te que

Una vergonya que es te que denunciar a l'opinió pública i també a la institució que gestiona les reserves de la biosfera, que sapiguen en mans de qui esteim. Bon any a tothom.

Amor a la madre tierra

....Pues si , buen año! Y que entre todos podamos proteger el patrimonio natural que es de todos y de sí mismo. Que nuestro amor por la madre tierra anide en nosotros y no se rompan más ecosistemas tan necesarios para la vida y el espirit. De hecho el turismo no tendría que ser la prioridad ; y si la economia lo es, proteger la biodiversidad es lo que dará riqueza a Menorca.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.