Back to top

La nova Llei de Residus s'explica a Maó el dimarts dia 12

A partir de quina data pròxima queden prohibits a Balears els plàstics d'un sol ús?

Quin percentatge d'envasos de beguda haurà de ser reutilitzable?

Quin calendari s'ha establert per a disminuir els residus que van a l'abocador?

Quin paper jugarà l'Administració pública i quin paper haurà de tenir la ciutadania?

Aquestes i d'altres preguntes es contestaran a la conferència sobre la nova Llei de Residus de Balears que es celebrarà el pròxim dimarts, dia 12, a les 20 h, al Museu de Menorca (Pla des Monestir de Maó), a càrrec de Sebastià Sansó, Director General de Residus del Govern Balear.

Aquest nou text legal, aprovat recentment, s'ha qualificat com una iniciativa pionera a nivell d'Estat perquè aborda el greu problema dels residus d'una manera ambiciosa.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència a aquest acte de difusió que hem organitzat des del GOB amb l'objectiu que a Menorca s'iniciïn les reflexions conjuntes per un repte com els dels residus, on tant tenim encara per a avançar.

Convideu-hi les vostres amistats.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.