Back to top

La Menorca In-SOS-tenible, diumenge 23 a Sant Lluís

Una nova excursió per a conèixer en directe els problemes d'insostenbilitat de Menorca i veure com es poden abordar, es celebrarà aquest pròxim diumenge dia 23. La trobada és a l'aparcament de Binisafúller, a les 10 h.

Es farà una caminada que combinarà natura i urbanització. Uns 5 quilòmetres en total, de dificultat baixa. Hi haurà poesia, lectura d'un manifest i la possibilitat de participar en la recerca de solucions. S'estima acabar a les 13:30 h.

El tema central d'aquesta ocasió és l'esgotament dels aqüífers i es farà especial esment en el consum enorme que representen els grans jardins de gespa durant l'estiu. Es podran conèixer dades i tendències.

Veniu i teniu en compte que:
    • No es suspendrà encara que hi hagi avís de mal temps.
    • Es recomana compartir vehicle i mirar el transport públic.
    • Es pot ajudar molt difonent la convocatòria entre les amistats.
    • Trobareu un cartell adjunt a la notícia, que es pot difondre per whatsapp.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.