Back to top

La Mediterranean Garden Society visita Es Viver del GOB

La Mediterranean Garden Society és una organització d'amants dels jardins mediterranis que està estesa per tots els països del Mediterrani i és dedica al coneixement d'aquests jardins i les seves plantes per poder-ho aplicar als seus propis jardins. Per a ampliar els coneixements, promouen intercanvis amb membres d'altres zones per veure i aprendre com fan i com mantenen els seus jardins.

El passat dimecres 25 van venir a Menorca, procedents de Mallorca, 13 membres d'aquesta entitat, acompanyats pels seus amfitrions menorquins, on la seva representant és na Lorraine Ure.
Aprofitant la seva estada a Menorca de 4 dies, des del GOB se'ls va mostrar in-situ el funcionament d'un filtre verd, el de la casa de na Chita Laurie, on van poder veure com es poden depurar les aigües grises de la casa i, posteriorment, aprofitar-les per a regar el jardí un cop filtrades. A més, van poder comprovar com es pot integrar el filtre verd dins el jardí, tot creant un ambient de zona humida sense cap cost afegit de manteniment i, d'aquesta manera, poder millorar el mateix jardí en si.

Un cop finalitzada la visita, es van desplaçar fins a les instal·lacions d'Es Viver de planta autòctona  del GOB, on se'ls va explicar el projecte que es duu a terme de conservació de la planta autòctona de l'illa de Menorca i la promoció d'aquestes en el seu ús per la jardineria de baix manteniment.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.