Back to top

La fira Arrels, sense plàstic

La fira Arrels d’enguany no tindrà plàstic d’un sol ús. El GOB va demanar als organitzadors que minimitzin la producció de residus plàstics i la resposta ha estat positiva.

La fira Arrels està dedicada al producte local i la cuina de Menorca. Aquest esdeveniment va tenir l'any passat una molt bona acollida de públic i va obtenir un ressò important en relació a la producció local.

El GOB va escriure al Consell Insular, en tant que promotor de l’acte, per a demanar que la cita d'enguany incrementi el compromís ambiental evitant que les diferents parades i establiments que hi participin emprin d'elements de plàstic d'un sol ús en els serveis que ofereixin a les persones visitants.

La presència de residus de plàstic al medi natural és un problema molt gran, i una bona part del seu remei resideix en anar abandonant el consum de coses de plàstic que tenen un ús molt breu. El balanç entre el servei que fan aquests objectes i els perills ambientals que presenten quan es descontrolen, està molt descompensat.

El Conseller de Projecció Econòmica, ha contestat la petició dient que s’han pres mesures per augmentar el compromís amb la problemàtica ambiental, de forma que s’ha comunicat als participants que no estarà permès l’ús de plàstic dins la fira.

Arrels es celebra els pròxims dies 6 i 7 d’abril al recinte firal de Maó.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.