Back to top

La Festa del Territori, en 10 minuts

Per aquells que no vàreu poder venir a la Festa que es va celebrar el passat diumenge dia 29, o perquè en tingueu un record els que sí hi vau poder assistir, posam un vídeo resum. No és un video professional, però serveix per donar una idea de com va anar.

Moltes gràcies a tota la gent que hi va participar, als artistes que van sortir a l'escenari, als voluntaris que van treballar tot el vespre, a les empreses que hi van col·laborar i a totes les persones que van venir de públic.

Comentaris

endavant!

Des de s'illa gran, una forta abraçada per tots es simpatitzans del GOB i amics de ses seves ideas. Gràcies pèr sa vostra empenta i persistencia.

La força de tots

Vetllada meravellosa amb una gesta que s'ho val. S'illa de Menorca és l'últim paradís de la Mediterrania. Nosaltres som d'una terra (Costa Brava), que fa 100 anys era com Menorca. Teniem les dunes, albuferes i aiguamolls, praderies de posidònia,etc. Per l'avaricia d'uns pocs en 50 anys tot va desaparèixer. Autovies, grans hotels, camps de golfs, ports esportius,etc. Van esborrar un paisatge que ara només es pot recordar en fotografies. Nosaltres estiuegem cada any y gaudim de tot el que Menorca ens ofereix als nostres sentits. Hi ha veus a l'illa que degut a la crisi ecòmica actual, s'ha de canviar el model actual. Menorca s'ha d'enfocar al turisme tot l'any. El camí de cavalls com a reclam per hivern, primavera i tardor. La conservació de la producció agroalimentària, enfocada a produïr productes de qualitat . Tot plegat donarà, encara més, una marca única, que a més a més duu el segell de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La gent que va a Menorca no queda indiferent, quan l'anomena suspira i expressa un somriure d'haver gaudit d'un indret únic.   Defenseu el territori i la vostra identitat!  PD: A Catalunya volem poder saborejar els productes menorquins! Exporteu si us plau! 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.