Back to top

La festa de 40 anys, en imatges

El passat dia 3 es va celebrar la festa de 40 anys de l'existència del GOB a Menorca.

El magnífic entorn del parc des Freginal, ornat de pancartes de diferents campanyes, va ser l'escenari de la celebració, on tot el fosquet va anat passant gent.

Diferents taules amb materials (les camisetes d'aquest any, els llibres, els contes...), els taulells per fer l'ecotorrada o el servei de gots retornables, convidaven a visitar els espais. Tot presidit per les actuacions musicals que es van anar succeïnt sobre l'escenari.

L'enginy dels glossadors de Soca de Mots va permetre un sistema de presentació ben original, de forma que es van sentir gloses cada vegada que havia d'accedir un nou grup a l'escenari.

Al teatre infantil de Teatre de Xoc, basat en els contes infantils editats pel GOB, van seguir les melodies amb ritme menorquí de Cala Joia. Després es va sentir el folk elaborat de la formació d'Estraperlo.

A continuació, es van passar alguns vídeos de gent que volia afegir-se a la felicitació però que no hi podien ser presents, com l'economista Guillem López o el cantant Joan Manuel Serrat.

El President del GOB de Menorca, Jaume Obrador, va llegir un parlament -el podeu trobar adjunt- on es recordaven les essències de l'associació i els reptes que queden per davant. 

A continuació, la veu de Gerard Quintana, acompanyat al piano per Ricard Sohn, va fer les delícies dels assistents, amb un repertori íntim i proper.

Va tancar la festa els ritmes aferradissos i el virtuosisme musical de Gonzo & Gusano's Blues.

A l'espai, multitud de converses de gent que recordava manfiestacions, actes, els campaments d'estiu, situacions tenses o victòries que encara es celebren. Com va dir el president, necessitam més gent que es sumi al treball a favor del medi ambient.

Al llarg de l'estiu, hi haurà més actes de celebració, de format més reduït, que s'aniran comunicant.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.