Back to top

La família Quetglas dóna suport al Centre de Recuperació

La família Quetglas amb voluntaris del Centre de Recuperació a La Concepció
Flamenc alliberat, amb la corresponent anella

L'artista Matías Quetglas, el seu fill Juan Quetglas, expert en ratapinyades, i la seva família ajuden a alliberar un flamenc a la Reserva de La Concepció, en suport a la feina que fa el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB.

El flamenc alliberat va arribar a una platja amb signes d'esgotament. Després d'uns dies de cures al Centre de Recuperació, l'animal es va restablir adequadament per ser alliberat. Els flamencs són ocells que habiten a zones humides. No crien a Menorca, però és habitual observar-los en època de migració i a l'hivern. Enguany s'han donat dos casos de flamencs recollits a platges, defallits segurament després del llarg viatge a l'illa des del continent.

Com venim repetint, en aquests moments el Centre de Recuperació té dificultats de finançament per realitzar la seva feina, i demanam a la gent que ens ajudi mitjançant la campanya d'apadrinaments. Les aportacions d'aquesta campanya són molt importants per a poder seguir intentant salvar animals amb necessitats d'assistència. Recordem que l'any passat van passar per aquest hospital 800 animals.

Fins a finals de setembre el Centre de Recuperació està obert al públic, com un complement a la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. Obrim de 17:30 fins a la posta de sol. Visitar-nos és la millor manera d'entendre la feina que s'hi fa, i també una oportunitat de veure de prop una representació de la fauna menorquina.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.