Back to top

La crisi dels pol·linitzadors, xerrada al GOB

Aquest dimecres 9 de novembre a les 20 h Pau Enric Serra farà una xerrada sobre la crisi dels pol·linitzadors a la seu del GOB a Maó (Camí des Castell, 53). Els pol·linitzadors són clau als ecosistemes i en la productivitat dels cultius. S’està detectant una dràstica reducció de les seves poblacions, no només de les abelles sinó també d’altres grups de pol·linitzadors silvestres.

Pau Enric Serra és investigador en el projecte Life 4 Pollinators, en el que hi participen equips de quatre països mediterrani, Espanya, Itàlia, Grècia i Eslovènia. Ens explicarà curiositats d’aquestes espècies tan importants i què pretén el seu projecte. És una iniciativa que cerca difondre el coneixement sobre la gran diversitat d'insectes pol.linitzadors i implicar la població en accions de ciència ciutadana i de millora ambiental a nivell particular per a afavorir les poblacions d'insectes.

Us hi esperam

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.