Back to top

La campanya Posa't ses plaques, a la fira d'energies renovables

El GOB presenta la campanya Posa't ses Plaques a la fira d'energies renovables que té lloc aquest cap de setmana al recinte firal de Maó. Es faran dues xerrades públiques on s'explicarà aquesta iniciativa, i es disposarà d'un estand.

Les xerrades informatives seran dissabte a les 19 h i diumenge a les 11 h, a les sales del mateix recinte firal. Posa't ses Plaques és una campanya per impulsar la instal.lació de plaques solars per a aigua calenta en la que intervenen conjuntament a part del GOB, 10 instal.ladors de Menorca, el fabricant LKN i Caixa Colonya. És un exemple de col.laboració que beneficia l'economia de l'illa i el medi ambient.

El GOB recomana la visita a la fira, on s'hi podrà constatar la gran disponibilitat tecnològica existent per implantar les energies renovables. Estarà oberta divendres de 17 h a 20 h, dissabte de 10 h a 20 h i diumenge de 10 h a 15 h. Trobareu més informació al web de l'Agència Menorca Reserva de la Biosfera.

Comentaris

Fechas

Hombre poner feechas en ls articulos / anuncis de las actibidades, he leido est y me intereso, pero, al cmentarl cn un amigo me ha indicado que fue el fin de semana pasado

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.