Back to top

La camiseta de la dona de les fulles de Menorca

La connexió entre l'espècie humana i el planeta, aquest és el motiu elegit per la camiseta de 2014 que serveix per sufragar despeses de defensa territorial de Menorca.

El GOB edita cada any una camiseta amb el lema “La Menorca que estimam”, que inclou topònims d'alguns dels espais naturals emblemàtics de l'illa. Enguany la il·lustració l'ha aportada Francesc Florit Nin i representa una cara màgica que es combina amb arrels i fulles.

S'han editat en dos colors i formats. Un format normal amb fons de gris plom, i un format cenyit en negre.

Es poden adquirir al local del GOB a Maó (Camí des Castell 53) i també a la botiga Sa Llanterna (C/ Carnissseria 14 de Ciutadella). Es poden fer encomanes a botiga@gobmenorca.com

Els ingressos de la vendes es destinen a les campanyes de defensa del territori. Promocionau-la entre les vostres amistats.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.