Back to top

José Tadeo, premi Pere Prats de Medi Ambient 2012

Jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2012

El jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2012, reunit aquest dissabte a la seu del GOB, ha decidit concedir aquesta distinció a José Tadeo Miguel.

El jurat ha valorat la seva trajectòria humana lligada al compromís, a la defensa dels interessos generals des d'una actitud oberta, implicada, ferma, respectuosa i dialogant, que fomenta uns valors de justícia social que en definitiva són la finalitat última de l'ecologisme que abandera el GOB.

El jurat ha estat format per Conxa Juanola, presidenta interinsular del GOB, Xavier Camps, soci elegit per sorteig, Deborah Hellyer, Cònsul Honorària Britànica, Joan Sànchez, empresari impulsor del Plató de Joves, Catalina Cardona, dissenyadora i publicista de Lagencia de Publicidad, i Pep Mir, periodista Cap de Local del Diari Menorca.

El jurat ha remarcat la tasca de José Tadeo des dels col·lectius veïnals, callada però exemplar, activa però humil, constant però intensa, un compromís sincer i desinteressat que l'ha portat a presidir l'associació de veïns des Castell en diferents etapes i fins i tot ser batle del poble a les primeres passes de la democràcia.

Considera també que José Tadeo és l'exemple ideal en un context de qüestionaments dels valors imperants i del paper de les diferents institucions, en un moment en què els ciutadans han pres la paraula davant una situació molt complicada. Ell reuneix la transparència, el diàleg obert, la participació i l'honestedat que tant es demana.
Finalment es valora la seva implicació i presència constant en actes reivindicatius relatius al medi ambient en les primeres passes de l'ecologisme actiu, i en definitiva, es considera un exemple de talant sempre lloable i ara imprescindible.

L'acte públic de reconeixement i entrega del premi serà dissabte que ve, 17 de novembre, a les 18 h al Molí del Rei de Maó, seu del GOB. Aquesta celebració s'acompanyarà d'una degustació de productes de finques amb acord de custòdia.

Comentaris

Premi Pere Prats

Sí, estic molt d'acord amb aquesta elecció, per tots els motius que vosaltres enumeraiu en l'article, que són molt certs. És una bellíssima persona, molt implicada i sempre donant suport a les bones causes, amb total honestedat. M'ha alegrat molt la seva elecció, la trobo molt justa i merescuda. Rebi la meva felicitació, Pepe.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.