Back to top

Jornada de voluntariat a Sa Tafona Nova

Fotografia del grup de voluntariat

El passat diumenge, 15 de desembre, 11 voluntaris i voluntàries del projecte de custòdia agrària van ajudar a la finca Sa Tafona Nova de Ciutadella.

Va ser un matí ben agradable, amb un bon sol que feia desaparèixer la humitat de primera hora i que convidava a posar-se camiseta de màniga curta. Sa Tafona Nova és una finca dedicada a la producció artesanal d'oli d'oliva verge extra. Aquest any, en Biel, propietari de la finca, ha podat les oliveres perquè, així, creixin amb més força.

Una part del grup de voluntariat va ajudar a replegar la poda de bona part de la finca i, a la vegada, un altre grup anava triturant les branques amb l'ajuda d'una capoladora. D'aquesta manera, s'aprofitarà aquest recurs per a fer adob.

A mig matí, un bon berenar banyat amb l'oli de Sa Tafona Nova d'aquest any, va ajudar a agafar forces per acabar la tasca prevista.

Les jornades de voluntariat agrari ajuden a aquestes finques que han adquirit un compromís ambiental amb la seva gestió signant l'acord de custòdia. Una ajuda i un reconeixement a la tasca de manteniment del paisatge que desenvolupen.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària “Cultivant Sinergies” cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER.

Comentaris

voluntariats

visc a la casa pairal a ca s´Arader a Sa Forana 30 de Sant Climent, bé, en es bouer restaurat com a casa taller, m´agradaria col.laborar en el que sepi i pugui, hi ha molt per fer, gràcies.... Però jo soc tècnic en producció aqüícola i m´agradaría repoblar Cales Coves de corns, anèmones i altres animals marins amb esforç, algun temps determinat i un poc d´ajuda per la vostra part, moltes gràcies, es meu email es joandenicolas@gmail.com Tel. 628346729

Bon dia Joan,

Bon dia Joan, des de l'àrea de voluntariat ens hem posat en contacte amb tu. Després de festes farem una entrevista on et comentarem totes les possibilitats de col·laborar al GOB, segur que ens podràs ajudar moltíssim. Gràcies i bones festes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.