Back to top

Jornada de voluntariat a l'hospital d'animals

La satisfacció es veu en les cares dels participants

Un dia esplèndid per a una finalitat esplèndida. El diumenge passat, un grup de voluntaris es van reunir al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB per realitzar tasques de manteniment i de millora de les instal·lacions.

La reparació d'una gàbia de vol, la construcció d'una barana de llenya a l'accés del centre, l'adequació de les casetes d'eines i de la UCI, la fixació de cartells... Molta feina ben feta pel benefici de les espècies silvestres accidentades i que gràcies a l'ajuda dels voluntaris poden tornar al seu medi natural totalment recuperades.

La recompensa, un dinar de germanor posterior a l'alliberament d'un soter (Hieraetus pennatus) recuperat al centre. Vegeu el vídeo. També la satisfacció de pertànyer a un projecte que beneficia el medi i a la nostra integritat com a persones, en contemplar el deute moral que tenim al ser partícips de l'acció directa perjudicial que a vegades les nostres activitats humanes tenen sobre la fauna.

Aquest centre és l'únic a tota Menorca que atén la fauna silvestre accidentada. Tot i així en aquest moments el seu finançament és una incògnita ja que l'administració competent no ha manifestat encara si està disposada a ajudar-nos.

Gràcies a la voluntat de persones com aquestes, el centre va superant dificultats i continua, dia a dia, amb la seva tasca. Hauríem de ser més cada dia els amics del centre. Tothom està convidat a ajudar-nos.

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.